De naam Van Hemelrijk is een gevestigde waarde in de vissector sinds vele jaren. Ons bedrijf is alom gekend voor onze pekelharing op ambachtelijke wijze die wij nog steeds produceren volgens een recept dat vele generaties doorgegeven werd. Wij zijn het enige bedrijf dat nog pekelharing maakt op basis van azijn . Daarnaast is verse vis onze hoofdactiviteit geworden. Dagelijks staan wij in voor de aankoop van verse vis.Wij kopen aan in Belgische vismijnen (Zeebrugge en Oostende) alsook in Denemarken, Nederland , Ijsland en Noorwegen.

Ons assortiment werd met de jaren uitgebreid en omvat nu tevens gerookte vis , schaal –en schelpdieren en diepvries producten. Ook voor mosselfeesten staan wij tot uw beschikking.

 

Wenst u meer informatie over onze sector of bent u op zoek naar recepten met vis, bezoek dan zeker eens www.vlam.bewww.visinfo.be en www.vis.be.
Iets korter bij de deur vindt jaarlijks het Vis & Folklorefestival plaats, volledig in het teken van vis. Meer informatie hierover kan u terugvinden op folklore.mariekerke.eu

Onze Pekelharing is erkend Antwerps Streekproduct

Open voor particuliere verkoop op dinsdag van 9u tot 12u , woensdag van 9u tot 12 u en van 13u tot 15u

op vrijdag open van 9u30 tot 12 u enkel voor afhaling bestellingen

onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Beheer mijn abonnementen

Abonneren op onze nieuwsbrief feed

onze contactgegevens

Hemelrijken 6
2890 Sint-Amands
Tel.: +32 (0)52 33 22 49
Tel.: +32 (0)52 34 16 10
Fax. +32 (0)52 34 02 32
Email: info@vanhemelrijk.be  NIEUW!
 

Een vraag? Klik hier.

Wij beantwoorden u zo snel mogelijk.

openingsuren particuliere verkoop dinsdag 9u tot 12u, woensdag 9u tot 12u en 13u tot 15 u, vrijdag van 9u30 tot 12 u (enkel op bestelling)